ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 仁愛女子短期大学研究紀要
  2. 第42号

福井県産の梅果実「紅サシ」に関する研究 -梅果汁の乳酸発酵と有機酸組成の変化-

https://doi.org/10.57426/00001074
https://doi.org/10.57426/00001074
a4ea6705-92dc-42d6-bde5-8f863e2c722d
名前 / ファイル ライセンス アクション
BD00012235_001.pdf BD00012235_001.pdf (836.8 kB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2010-05-17
タイトル
タイトル 福井県産の梅果実「紅サシ」に関する研究 -梅果汁の乳酸発酵と有機酸組成の変化-
タイトル
タイトル Study of Prunus mume "Benisashi" of Fukui Prefecture product -Lactic acid fermentation of Prunus mume juice and change in organic acid composition-
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 梅果汁
キーワード
主題Scheme Other
主題 植物性乳酸菌
キーワード
主題Scheme Other
主題 スクリーニング
キーワード
主題Scheme Other
主題 乳酸発酵
キーワード
主題Scheme Other
主題 マロラクティック発酵
キーワード
主題Scheme Other
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Prunus mume "Benisashi" juice
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Botanical lactic acid bacterium
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Screening
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Lactic acid fermentation
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Malolactic fermentation
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.57426/00001074
ID登録タイプ JaLC
著者 百木, 華奈子

× 百木, 華奈子

百木, 華奈子

ja-Kana モモキ, カナコ

Search repository
高橋, みなみ

× 高橋, みなみ

高橋, みなみ

ja-Kana タカハシ, ミナミ

Search repository
小林, 恭一

× 小林, 恭一

小林, 恭一

ja-Kana コバヤシ, キョウイチ

Search repository
谷, 政八

× 谷, 政八

谷, 政八

ja-Kana タニ, マサハチ

Search repository
Momoki, Kanako

× Momoki, Kanako

en Momoki, Kanako

Search repository
Takahashi, Minami

× Takahashi, Minami

en Takahashi, Minami

Search repository
Kobayashi, Kyoichi

× Kobayashi, Kyoichi

en Kobayashi, Kyoichi

Search repository
Tani, Masahachi

× Tani, Masahachi

en Tani, Masahachi

Search repository
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 The prunus mume fruit (Benisashi) is, pH low microbial fermentation is conducted for the screening of lactic acid bacterium can be grown from being unsuitable. Screening method using GYP liquid medium, botanical lactic acid bacterium a degree of growth observed in the 100 strains prunus mume juice. Perform a full scan testing of lactic acid fermentation using selected strains, malolactic fermentation observed in prunus mume juice. Lactic acid bacterium were selected YH 3 strain , good prunus mume juice diluted three times if you have a reproducible and stable pH without adjustment, it was possible to malolactic fermentation. Sour prunus mume is suppressed, was obtained by testing a mild fermented prunus mume juice. A botanical lactic acid bacterium is used as a beverage made of prunus mume, can be used to promote a new prunus mume fruit.
書誌情報 仁愛女子短期大学研究紀要

号 42, p. 65-71, 発行日 2010-03-31
出版者
出版者 仁愛女子短期大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 09138587
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-06-20 16:11:16.674154
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3