ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 仁愛大学研究紀要. 人間生活学部篇
  2. 第10号

インカートクックシステムによる揚げ物調理の可能性について

https://doi.org/10.57426/00000856
https://doi.org/10.57426/00000856
d5520386-cd94-4cbb-8f66-8ebd7e95b7fb
名前 / ファイル ライセンス アクション
HLSv10_p01-16.pdf HLSv10_p01-16.pdf (4.4 MB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2019-06-28
タイトル
タイトル インカートクックシステムによる揚げ物調理の可能性について
タイトル
タイトル Potential of deep-fry cooking by in-cart cooking system
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 インカートクックシステム
キーワード
主題Scheme Other
主題 揚げ物調理
キーワード
主題Scheme Other
主題 新調理システム
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.57426/00000856
ID登録タイプ JaLC
著者 樽井, 雅彦

× 樽井, 雅彦

樽井, 雅彦

ja-Kana タルイ, マサヒコ

Search repository
内田, 有希菜

× 内田, 有希菜

内田, 有希菜

ja-Kana ウチダ, ユキナ

Search repository
蔵, 果奈実

× 蔵, 果奈実

蔵, 果奈実

ja-Kana クラ, カナミ

Search repository
黒田, 純華

× 黒田, 純華

黒田, 純華

ja-Kana クロダ, スミカ

Search repository
小林, 明穂

× 小林, 明穂

小林, 明穂

ja-Kana コバヤシ, アキホ

Search repository
清水, 梨穂

× 清水, 梨穂

清水, 梨穂

ja-Kana シミズ, リホ

Search repository
千秋, 晴末

× 千秋, 晴末

千秋, 晴末

ja-Kana センシュウ, ハルミ

Search repository
下村, 昭夫

× 下村, 昭夫

下村, 昭夫

ja-Kana シモムラ, アキオ

Search repository
Tarui, Masahiko

× Tarui, Masahiko

en Tarui, Masahiko

Search repository
Uchida, Yukina

× Uchida, Yukina

en Uchida, Yukina

Search repository
Kula, Kanami

× Kula, Kanami

en Kula, Kanami

Search repository
Kuroda, Sumika

× Kuroda, Sumika

en Kuroda, Sumika

Search repository
Kobayashi, Akiho

× Kobayashi, Akiho

en Kobayashi, Akiho

Search repository
Shimizu, Riho

× Shimizu, Riho

en Shimizu, Riho

Search repository
Sensh, Harumi

× Sensh, Harumi

en Sensh, Harumi

Search repository
Shimomura, Akio

× Shimomura, Akio

en Shimomura, Akio

Search repository
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 我々はこれまでに新しい調理法としてインカートクックシステム(以下 「インカート」 と記す。)を用いることで、 作業時間の短縮や衛生面で安全な食事を提供することが可能となることを確認してきた。 本論文ではこのシステムで未検証だった揚げ物調理への適応性に焦点を当て、 機器特性を生かして揚げ物調理が可能か検討を行い、 結果揚げ物に非常に近い状態まで調理することが出来た。 We have confirmed that it is possible to shorten working hours and provide sanitary and safe meals by using a new cooking approach, the In-Cart cooking system(hereinafter referred to as“Ink Cart"). In this paper, we focused on the adaptability of In-Cart to deep-fried cooking, a method which had not been verified using this system, and examined the possibility of cooking deep-fried food utilizing the characteristics of this equipment. Result showed that we succeeded in cooking fried foods that were very close to conventional examples.
書誌情報 仁愛大学研究紀要. 人間生活学部篇
en : Research journal of Jin-ai University, faculty of human life studies

号 10, p. 1-15, 発行日 2019-03-20
出版者
出版者 仁愛大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 21853363
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-06-20 16:15:42.469461
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3